Hårförlängning uppsala

Hårförlängningar

Vi använder oss utav 100% äkta Remy hår av hög kvalitet. Det ger ett mycket naturligt utseende. Det går att platta, locka och styla håret utan att kvaliteten försämras.

Vi har alla olika nyanser som provas ut vid konsultation. Beroende på din naturliga hårväxt, bör dina förlängningar hålla upp till 3-4 månader innan de behöver förnyas. Metoderna vi använder oss av är tejp-hår och keratinvax. Under konsultationen går vi igenom vilken metod som passar ditt hår.

Ring och boka din behandling på 018-105900.

Varmt välkommen!

Konsultationen

Under konsultationen, som är kostnadsfri går vi igenom din tanke med löshåret.
Totalpris för arbete och hår kan endast sättas vid konsultationen. Det varierar mellan 1.000 kr – 9.000 kr.

Vi hittar rätt färg som passa ditt hår. Bokar löshår och tid för isättning av det. Vid bokningen betalar du en handpenning på 1.000 kr som betalas med kort. Det tar allt från 3-7 dagar innan löshåret når oss eftersom det är inget vi har på lager. OBS! Vi sätter inte in medtaget hår eller tar ut egenisatt hår.

Tejp-extensions

Tape-extensions innebär att man sätter håret med bredare fästen (3-4 cm) med specialanpassad hårtejp, antingen med dubbel- eller enkelfäste. Tape-extensions går att sätta om och vi rekommenderar att de sätts om var 5-8 vecka. Vid konsultationen ger vi dig en rekommendation om vilken metod som är bäst lämpad för ditt hår.

Keratinslingor

Keratinslingor passar dig som har lagom långt men lite för tunt, eller bara vill ha längre. För en förtjockning krävs 50-75 slingor. Vill du bara ha längre krävs 75-200 slingor beroende på hur tjockt/långt hår du själv har.

Keratinvax sliter inte på ditt hår om du sköter det efter de råd du får av oss.

ikon-klocka-gold

Tidsåtgång på klippning är 1 tim.

ikon-kort-har-gold

ALLA FRÅNPRISER ÄR BASERADE PÅ FÄRG & TIDSÅTGÅNG.

ikon-sax-gold

I priset ingår: Rådgivning, hårtvätt med massage, klippning och lättare styling.

ikon-personal-gold

Klicka här för att se vilken nivå din frisör har.

Hårförlängning

Pris
Arbete1000kr/h + hårkostnad