Jobba hos oss

Personalfilosofi

Kompetenta medarbetare som tillsammans tar ansvar för sin egen och företagets utveckling. Björn Ehlin Hair Team eftersträvar individuell anpassad utbildning för alla anställda och förutsätter att varje medarbetare själv har intresse av att utvecklas.

jobba1
jobba2

Företagsfilosofi

Det är kunden som utgör grunden för vårt företagande. På Björn Ehlin Hair Team ska vi erbjuda de bästa tjänsterna, de bästa produkterna och den bästa servicen. Vi vill erbjuda en trendig och trevlig oas i en ofta stressig vardag. Att vara ödmjuk, serviceinriktad och att ta vara på det individuella hos varje kund är en självklarhet för oss.

När kunden lämnar salongen ska vi ha gjort vårt yttersta på alla plan. Kunden ska lämna oss med ökad självkänsla och inre välbefinnande. Som anställd förväntas du dela dessa synsätt och värderingar och leva upp till dom.

Vi erbjuder alla anställda en trygg och god arbetsmiljö. Vi är ett utbildningsorienterat företag. Du har i hög utsträckning möjlighet att påverka din egen arbetsmiljö och utbildning. Om du är intresserad av att jobba på Björn Ehlin Hair Team.

Maila oss